Alla Pugačova, pasaulslavena estrādes dziedātāja, šobrīd ir 75 gadus veca un izskatās ievērojami labāk nekā daudzas jaunākas sievietes. Viņas izskatu veicina atbalstoša un mīloša ģimene, kā arī izcils vīrs, kas palīdz uzturēt lielisku ģimenes atmosfēru.
Alla šobrīd dzīvo Kiprā kopā ar savu ģimeni un vīru. Tomēr šodienas stāsts koncentrējas nevis uz viņas ģimenes dzīvi, bet gan uz viņas daudzveidīgajiem talantiem.
Alla Pugačova ir pazīstama ne tikai kā estrādes primadonna, bet arī kā izcila saimniece, kas virtuvi pārvērš par īstu mākslas darbu. Viņa vienmēr ir mīlējusi pārsteigt viesus ar gardiem un interesantiem ēdieniem. Kulinaritāti Alla uzskata par vēl vienu veidu, kā izpaust savu māksliniecisko radošumu.
Tāpēc Primadonnas ēdienos bieži var atrast kādu neparastu sastāvdaļu, kas piešķir tiem īpašu raksturu. Viens no piemēriem ir viņas firmas kotletes ar āboliem, kas ir kļuvušas par īstu kulinārijas šedevru. Nav brīnums, ka tieši šis ēdiens kādreiz piesaistīja Maksima Galkina uzmanību!
Allas Pugačovas firmas kotletes ar āboliem
Ļoti viegli pagatavojams un, protams, ļoti garšīgs. Turklāt gatavošanas process ir vienkāršs, un tas var sniegt patiesu prieku, kad redzi, kā rezultāts iegūst formu un garšu.
Par Galkinu mēs neko nezinām, tāpēc nav jēgas uzsākt minēšanas spēli. Tomēr ir interesanti, ka Vladimira Presņakova, Kristīnas Orbakaites pirmā vīra, ģimene vēl šodien atceras šīs kotletes un tās palikušas atmiņā kā kaut kas īpašs.
Šķir otru lapu, lai redzētu recepti un pagatavošanas gaitu un precīzas sastāvdaļas!
Tevi noteikti interesēs
- Bankas karšu īpašnieki var zaudēt savu naudu, ja neievēros trīs noteikumus – atklāj kādus
- Šie salāti ar bietēm ir daudz garšīgāki nekā tradicionālā mums visiem zināmā siļķe kažokā
- Rīgas lielveikala kasiere atklāja, kurus 12 produktus pati nepērk un arī neiesaki citiem
- 17. oktobrī sāksies kaut kas tāds, kas nav noticis kopš 1878. gada: sinoptiķi ir pastāstījuši, no kā mums jāuzmanās
- Tās pašas sulīgās kotletes, kas garšo “kā bērnībā”: mana krustmāte dalījās ar savu ģimenes recepti
- Kā pareizi sagatavot krizantēmas uz ziemu – tas jādara oktobrī: 6 padomi no slavenas dārznieces